Κανόνες συμπεριφοράς στο γυμναστήριο!

Αναρτήθηκε από SMK Gym

Στις 5 Ιαν, 2013

Έτσι, εδώ είναι μερικές σημαντικές συμβουλές, για την τήρηση του κώδικα καλής  συμπεριφοράς στο γυμναστήριο:

  • Το να βοηθάς είναι μέρος του κώδικα συμπεριφοράς:

Στην προπόνηση με βάρη, χρειάζεται πάντα ένα άτομο δίπλα για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια, αλλά και για εμψύχωση! Στο γυμναστήριο δεν χτίζονται μόνο κορμιά, αλλά και φιλίες! Αυτό σας βοηθά επίσης να συνεχίσετε την προπόνηση και να μην θέλετε να τα παρατήσετε!

  • Μείνετε συγκεντρωμένοι

Ωραίες οι ερωτήσεις και η ανάπτυξη διαπροσωπικών σχέσεων με τα υπόλοιπα μέλη του γυμναστηρίου,  όμως δεν πρέπει να το παρακάνετε. Θυμηθείτε ποιος είναι ο λόγος που βρεθήκατε εξ’ αρχής στο γυμναστήριο. Προφανώς και δεν είναι το να πιάνετε κουβεντούλα.

  • Προσέξτε το ντύσιμό σας

Το γυμναστήριο δεν είναι κέντρα επιδείξεων μόδας όπως επίσης δεν είναι το σπίτι σας που μπορείτε να κυκλοφορείτε με την πιτζάμα σας!

Κρατήστε το ντύσιμο σας απλό και άνετο (όσο χρειάζεται για να αθλείστε με ασφάλεια).

  • Η πετσέτα ΔΕΝ είναι προαιρετική. Είναι αναγκαία

Όταν ολοκληρώσετε τη χρήση του εξοπλισμού γυμναστικής, φροντίστε να μην αφήνετε πίσω σας ίχνη. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο στο γυμναστήριο, από ένα μηχάνημα γεμάτο με τον ιδρώτα του προηγούμενου. Είναι από τις πιο βασικές αρχές του Κώδικα Συμπεριφοράς!

  • Αφήστε τα πάντα στη θέση τους, όπως τα βρήκατε

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό, μετά τη μη χρήση της πετσέτας φυσικά, από τους

τύπους που παρατάνε όπου βρουν τα βαράκια και τον υπόλοιπο εξοπλισμό μόλις

τελειώσουν μια άσκηση.

Δεν χρειάζεστε κάποιο κώδικα συμπεριφοράς για να βάζετε τον εξοπλισμό την θέση του,

είναι αυτονόητο! Είναι τα μικροπράγματα που κάνουν τη διαφορά.

  • Δώστε χώρο στους υπόλοιπους

Μπορεί να είναι δύσκολο να δημιουργηθεί χώρος για όσους θέλουν να είναι στο γυμναστήριο κατά τη διάρκεια των ωρών αιχμής, αλλά πρέπει τουλάχιστον να κάνετε την προσπάθεια. Δεν αποτελεί μόνο μέρος του κώδικα συμπεριφοράς αλλά και προϋπόθεση ασφάλειας. Επίσης μην ξεχνάτε πως οι καθρέπτες στο γυμναστήριο δεν είναι για να βγάζουμε καλύτερες selfie αλλά για να ελέγχουμε την στάση του σώματός μας ενώ κάνουμε μια άσκηση!

  • Μοιραστείτε

Φροντίστε να μοιράζεστε τον εξοπλισμό! Δεν θα πάθετε τίποτα αν περιμένετε 10 δευτερόλεπτα παραπάνω για να ξεκινήσετε το επόμενο σετ. Κάνοντας εναλλάξ σετ με υπόλοιπα μέλη του γυμναστηρίου, μαθαίνετε περισσότερα πράγματα και έχετε κάποιον δίπλα σας να σας βοηθάει!

  • Μην κάνετε φασαρία

Τα ακουστικά είναι για να ακούμε μόνο εμείς μουσική και όχι οι γύρω μας! Επίσης αποφύγετε τις κραυγές όταν σηκώνετε βάρη! Προκαλεί δυσαρέσκεια και αμηχανία και κάνει τους γύρω σας να νιώθουν περίεργα.

Με αυτούς τους κανόνες θα είναι και πιο ευχάριστη η προπόνησή σας!

You may by interested in…

Άσκηση και νερό

Άσκηση και νερό

Πόσο πίνεις κατά τη διάρκεια της προπόνησης και τι σου προσφέρει Οι αθλητές και οι ασκούμενοι είναι μια ομάδα στην οποία η ενυδάτωση έχει σχέση και με την απόδοση. Έχουν πραγματοποιηθεί σημαντικές έρευνες με αντικείμενο τη μέτρηση και τις συνέπειες της αφυδάτωσης κατά...

Πόσο συχνά θα πρέπει να γυμνάζομαι;

Πόσο συχνά θα πρέπει να γυμνάζομαι;

Πόσο συχνά θα πρέπει να γυμνάζεστε για απώλεια βάρους; Το πόσο συχνά θα πρέπει να γυμνάζεστε  με αερόβια άσκηση ,  αλλά και η συχνότητα που θα κάνετε προπόνηση με βάρη, εξαρτάται μόνο από τους δικούς σας στόχους, καθώς  και το χρόνο, στον οποίο...

5 στρατηγικές για απώλεια βάρους!

5 στρατηγικές για απώλεια βάρους!

Το χάσιμο βάρους δεν βασίζεται μόνο σε μια διατροφή για αδυνάτισμα. Είναι συνδυασμός και άλλων  παραγόντων όπως η ψυχολογία και οι συνήθειες μας. Το κλειδί μιας επιτυχημένης προσπάθειας για απώλεια βάρους, είναι να βρούμε τρόπους για να αλλάξουμε το ενεργειακό...

0 Σχόλια

ΝέαΚανόνες συμπεριφοράς στο γυμναστήριο!